Akupunktur, akupressur og Qi gong kan hjælpe dig med små og store skavanker.

  Kinesisk medicin er flere tusinde år gammelt og udspringer af taoismen. De gamle kinesiske taoister var mestre i at holde kroppen stærk og vital. De havde et bemærkelsesværdigt udseende som om de var 10 – 20 år yngre end deres faktiske alder. Akupunktur (nålebehandling), akupressur (tryk på akupunkturpunkter) og Qi Gong (kinesisk bevægelseskunst) var blot nogle af deres metoder. Alle metoderne kan hjælpe dig med at slippe af med små eller store skavanker.

  Hvem er jeg?

  Mit navn er Petro Mielczarek. Jeg er uddannet akupunktør i 2003 og har siden beskæftiget mig med effektive metoder fra kinesisk medicin til at styrke kroppen fysisk og psykisk. Det jeg præsenterer har jeg finpudset gennem mange år og  bruger det selv i hverdagen.

  Jeg vil anbefale Petros akupunktur med moxa, behandlingen giver en fantastisk dyb afslappende og healende effekt i hele kroppen.
  Marianne Tønnesen

  Det var en helt igennem fantastisk trancelignende oplevelse, utroligt at så lidt kan gøre så meget!
  Thomas Garde

  Særdeles kompetent behandling med akupunktur, der giver ro fysisk og mentalt. Ud over det er Petro et behageligt og tryghedsskabende menneske, hvilket ikke kommer ham til skade.
  Marianne Baden

  © 2020 Kortmagi.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm