Kære Børneinstitution

Har i tænkt på underholdning i december måned? Lige nu er der penge at spare på Tino Tusindbens jule-trylleshow 2018. (drejer det sig om trylleshow til sommerfesten, så finder vi også ud af det til denne kampagnepris)

 

 

Glæd jer til at opleve trylleri og ballonkunst på en anderledes forfriskende måde. Denne jule-forestilling vil børnene aldrig glemme.

 

Magien leveres i børnehøjde, men kommer alligevel altid bag på de voksne. For “hvordan gjorde han lige det”?

 

Tino Tusindben har mange års erfaring med underholdning for børn mellem 3 – 6 år
Bag Tino Tusindben står Petro Mielczarek. Han startede med at trylle som otteårig.

 

Tino Tusindben har i mange år rejst Danmark rundt med ærmerne fyldt med tricks – han kan tryllebinde ethvert publikum. Nu har i muligheden for at møde ham. 

 

Underholdningen går rent ind ved børnene. 
Børnehaven Marselisparken, Aarhus C
 

Børn og voksne morede sig dejligt. Du var super-god til at fange børnenes opmærksomhed.
Børnehaven Trekløveret, Aarhus
 

Det var en rigtig god oplevelse for alle. Børnene var meget optagede og koncentrerede og alle fik grinet rigtig meget. Petro har en god måde at nærme sig børnene, har en fin mimik og fornemmelse for børnenes alder. Vores bedste anbefalinger!
Børnehaven Triton, Horsens

Gode effekter og meget tydeligt kropssprog. Forestillingen er virkelig god pga. gode gentagelser og den nonverbale stil. Børnene var meget optagede hele vejen igennem.
Vuggestuen Sabro Skovvej, Sabro

 

Jeg har lavet en specialpris til børneinstitutioner på 1595 kr. for ca. 30 minutters underholdning. Normalprisen er 3400 kr. Book inden 1. december og spar 50 %.

 

Ring på 26 28 22 20 og få en snak.

 

De bedste hilsner

Tino Tusindben

Petro Mielczarek