Akupunktur er mere effektivt end jeg troede

På fødderne er der mange følsomme nervetråde. Og derfor samtidig meget effektive akupunktur og akupressurpunkter

På fødderne er der mange følsomme nervetråde. Og derfor samtidig meget effektive akupunktur og akupressurpunkter

.

.

 

Jeg var skeptisk men blev overbevist efter det her
Jeg har i de sidste 17 år behandlet flere tusinde klienter. Men jeg har altid haft en sund skepsis omkring behandling med akupunktur. For hvordan kan små nåle gøre så stor en forskel på vores sundhedstilstand. Selv om akupunktur i dag er veldokumenteret og anerkendt blandt læger, jordmødre, fysioterapeuter og kiropraktorere, undersøger jeg stadig emnet på kryds og på tværs. Jeg kan tydeligt se de gode resultater, men mangler stadig en ordentlig forklaring, som jeg sikkert aldrig får. Behandlingen som du kan se på billedet overbeviste mig om at akupunktur er den mest effektive behandling der findes, til rigtig mange ting.

. .

 

Min far blev min akupunkturlærer lige inden han døde
Min far var alvorligt syg af kræft. Få dage inden hans død blev han lam i benene. Det var umuligt at aktivere kredsløbet og fødderne var iskolde. Min mor prøvede adskillige gange med fodmassage, men uden resultat. Hun bad mig om at putte nåle i fødderne og jeg valgte akupunkturpunkter, som jeg vidste havde evnen til at aktivere kredsløbet og varme kroppen op. Jeg troede ikke det ville lykkes – men alligevel skete det uventede. Til min store overraskelse var min fars fødder behageligt varme næste dag, og han var mere klar i hovedet. Min bror skrev at min far oven i købet havde spist havregrød og givet min mor to kys på munden. Men han kunne ikke tale. Hjemmehjælperne, lægen og min familie undrede sig over at akupunkturen havde haft en effekt. Ikke kun på fødderne, men faktisk på hele min fars krop, både fysisk og psykisk. Jeg var stolt over min behandling, og jeg fik noget at tænke over. Min far blev pludselig min akupunkturlærer, inden han stille sov ind samme dag. Og i mange år havde han slet ikke troet på virkningen af akupunktur.

.

.

 

4 grunde til at akupunktur virker. Læs dem her